‘Vrijheid binnen veilige grenzen’ & ‘Zelf ontdekken, vanuit vertrouwen’. Dat zijn twee van de belangrijkste pijlers van kinderopvang de Lange Keizer. Wij maken ons sterk voor uitdagende, interessante, leuke en goede kinderopvang.

Samen met kinderen willen wij de wereld een beetje mooier maken en dit proberen wij vanuit onze eigen visie en uitgangspunten te bereiken. Kinderen hebben vele talenten en mogelijkheden in zich. Om deze te ontwikkelen dienen kinderen uitgedaagd en geprikkeld te worden door andere kinderen, de volwassenen in hun omgeving en door de omgeving zelf.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en dat zij vanuit dit gevoel de vrijheid voelen op onderzoek uit te gaan en zich te ontwikkelen. We zorgen voor een ruim aanbod van activiteiten, zodat alle ontwikkelgebieden aan bod komen. Ook stimuleren we kinderen om zelf invulling te geven aan hun vrije tijd, wij zorgen dus voor een breed aanbod aan activiteiten, maar ze mogen zelf bepalen wat ze willen doen.

Dolblij

Al ruime tijd verzorgen wij met veel plezier en passie kinderopvang in De Lier. Zo ook op de Prins Willem Alexanderschool. Binnen het gebouw aan de van Haemstedestraat hebben we nu een kinderdagverblijf en een naschoolse opvanglocatie geheten de Lierse Prins. We zijn dolblij dat wij deze samenwerking nog meer kunnen gaan uitbreiden in het nieuwe schoolgebouw op het Lierkwartier.

In de toekomstige prachtige nieuwbouwlocatie komen, naast de school onder meer twee kinderopvanggroepen, een grote buitenschoolse opvang én een peuterspeelzaal. Het unieke aan deze locatie en de samenwerking is dat kinderen van 0 tot 12 jaar naar één locatie gaan. Kinderen kunnen in hetzelfde gebouw doorstromen naar de kleuterklas of de naschoolse opvang.

Grootste plannen

Voor schoolkinderen is het immers heel fijn om vanuit de klas zo de buitenschoolse opvang in te kunnen lopen. Hier mogen ze in hun vrije tijd creatieve, uitdagende of ontspannende activiteiten doen. We hebben grootste plannen om er samen met de school iets moois en unieks van te gaan maken!

Kom kennismaken!

Wilt u alvast kennismaken met onze school? Vul onderstaand contactformulier in
of bel 0174 51 43 95 voor een afspraak dan zetten wij de koffie klaar!